AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısını sökmek

Kahve falında evin çatısını sökmek

Kahve falında evin çatısını sökmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını sökmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısını sökmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çatıyı sökmek büyük savaşların yaşanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı sökmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin kapısını sökmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek kasasının daha çok para dolacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısı görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir