AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin altından su aktığını görmek

Kahve falında evin altından su aktığını görmek

Kahve falında evin altından su aktığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinden su aktığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir