AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinden su aktığını görmek

Kahve falında evinden su aktığını görmek

Kahve falında evinden su aktığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, rızkının artacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, koyu sohbetler edeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında evinden su aktığını gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, mali gücünü yitireceğine yorulur.

Kahve falında evinden su aktığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir