AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarından su aktığını gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek yeni işlere gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan su akması görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yüklü siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek söz ve yetki sahibi olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir