AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde su aktığını görmek

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, parasal krizler yaşanacağına, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde su aktığını gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında evinden su aktığını görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalettir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yenilenme yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir