AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camını silmek

Kahve falında evin camını silmek

Kahve falında evin camını silmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, başarılarının devam edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını silmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Kahve falında evin camını silmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında evin camlarını silmek gözünü en yukarılara dikeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, erken evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında araba camı silmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam silmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli cam silmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir