AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silmek

Kahve falında cam silmek

Kahve falında cam silmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam silmek gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında camları silmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kapı silmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, şansın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek sağlığının yerine geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında pencere camını silmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda cam silmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir