AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silmek temizlik yapmak

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, onu borçtan kurtaracağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temizlik silmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sildirmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda cam silmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evin camını silmek üzüntülü günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını silmek dertlerin bir anda sona ereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir