AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada cam silmek

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, büyük adımlar atacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek mal kayıpları da yaşayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda cam silmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli cam silmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında camları silmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere camı silmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam silmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cam sildirmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir