AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde cam silmek

Kahve falında başkasının evinde cam silmek

Kahve falında başkasının evinde cam silmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, ismini herkese duyuracağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret eder.

Kahve falında evin camını silmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin camlarını silmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek kalp kırıklığına neden olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli cam silmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işarettir.

Kahve falında pencere camını silmek rahat bir hayata başlayacağına, manevi olarak da yıpranacağına inanılır.

Kahve falında başkasının camını silmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir