AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli cam silmek

Kahve falında kirli cam silmek

Kahve falında kirli cam silmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, şifa göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, işlerinin gerileyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli cam silmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında kirli cam silmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli duvarı silmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli halı silmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında cam masa silmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı silmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin camını silmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir