AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarını silmek

Kahve falında evin camlarını silmek

Kahve falında evin camlarını silmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında evin camlarını silmek gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında evin camını silmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında evin camlarını silmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu cam silmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Kahve falında cam sildirmek bol muhabbette kalacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük camı silmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir