AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camı silmek

Kahve falında araba camı silmek

Kahve falında araba camı silmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba camı silmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Kahve falında araba camı silmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek bundan hayır göreceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük camı silmek maddi anlamda güçleneceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin camını silmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cam silmek koyu sohbetler edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam masa silmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir