AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin avlusunu yıkamak

Kahve falında evin avlusunu yıkamak

Kahve falında evin avlusunu yıkamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kapanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında evin avlusunu yıkamak gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında evin avlusunu yıkamak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, durgun giden işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında avluyu yıkamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Kahve falında evin avlusu görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına inanılır.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin avlusunu görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir