AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda yatmak

Kahve falında cami avlusunda yatmak

Kahve falında cami avlusunda yatmak eşlerin boşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda yatmak gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında cami avlusunda yatmak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunu görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, planların sarkacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda oturmak atılan adımların başarıya çıkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında caminin avlusunda görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusu süpürmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir