AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunu süpürmek

Kahve falında cami avlusunu süpürmek

Kahve falında cami avlusunu süpürmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, korkularından kurtulacağına, haneye dertlerin gireceğine , elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusu süpürmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında avluyu süpürmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir