AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin avlusunu görmek

Kahve falında evin avlusunu görmek

Kahve falında evin avlusunu görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin avlusunu gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında evin avlusunu yıkamak gelirini de büyük oranda arttıracağına, değer göreceğine yorulur.

Kahve falında evin avlusunu görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalettir.

Kahve falında evin avlusu görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda uyumak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında caminin avlusunda görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş avlulu ev görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda su içmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir