AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin avlusu görmek

Kahve falında evin avlusu görmek

Kahve falında evin avlusu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine işarettir.

Kahve falında evin avlusu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında evin avlusunu görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında evin avlusunu yıkamak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında evin avlusu görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avluyu süpürmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avluda oturmak mutlu günlerin yaşanacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak darp edileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir