AnaSayfa / Genel / Kahve falında avluyu süpürmek

Kahve falında avluyu süpürmek

Kahve falında avluyu süpürmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, zararının büyük olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında avluyu süpürmek gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında avluyu süpürmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında cami avlusu süpürmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camii avlusu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir