AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusu süpürmek

Kahve falında cami avlusu süpürmek

Kahve falında cami avlusu süpürmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusu süpürmek gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, küslüklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusu süpürmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avluyu süpürmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda olmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında caminin avlusunu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir