AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev sıvamak

Kahve falında ev sıvamak

Kahve falında ev sıvamak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ev sıvamak gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında çamurla ev sıvamak huzursuzluklar ile boğuşacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında evi sıvamak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında ev sıvamak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında inşaat sıvamak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında beton sıvamak başarıya giden yolların açık olacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı sıvamak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir