AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton sıvamak

Kahve falında beton sıvamak

Kahve falında beton sıvamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beton sıvamak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında beton sıvamak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baca sıvamak yüksek tahsil yapacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev sıvamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavan sıvamak işlerinin günden güne açılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında inşaat sıvamak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurla ev sıvamak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evi çamurla sıvamak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı insan olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir