AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su serpmek

Kahve falında eve su serpmek

Kahve falında eve su serpmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında eve su serpmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Kahve falında eve su serpmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine su serpmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ateşe su serpmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, doğru kararların alınacağına delalettir.

Kahve falında yere su serpmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su serpmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında birisine su serpmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara su serpmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne su serpmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir