AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine su serpmek

Kahve falında birisine su serpmek

Kahve falında birisine su serpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, canının ve malının garantide olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında birisine su serpmek gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Kahve falında yüze su serpmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su serpmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Kahve falında birine su serpmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su serpmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalet eder.

Kahve falında duvara su serpmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve su serpmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine su serpmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında yere su serpmek bunalıma düşeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir