AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne su serpmek

Kahve falında yüzüne su serpmek

Kahve falında yüzüne su serpmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne su serpmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüze su serpmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne su serpmek daha iyi anlaşır olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına inanılır.

Kahve falında duvara su serpmek hayırlı bir eşe, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşe su serpmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine su serpmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Kahve falında yere su serpmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine su serpmek hastalıklarının azalacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir