AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere su serpmek

Kahve falında yere su serpmek

Kahve falında yere su serpmek işe giren herkesin kalkınacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, darda kalacağına, rütbenin yükseleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yere su serpmek gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Kahve falında yere su serpmek yeni şeyler keşfedeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere un serpmek zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze su serpmek ağır günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında su serpmek istenmeyen olayların olacağına, çeşitleneceğine işaret eder.

Kahve falında duvara su serpmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında birine su serpmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su serpmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine su serpmek sırların ortaya çıkmasına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir