AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su serpmek

Kahve falında birine su serpmek

Kahve falında birine su serpmek tüm özlemini gidereceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine su serpmek gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Kahve falında duvara su serpmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su serpmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine su serpmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eve su serpmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne su serpmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine su serpmek sorunlarının çözüleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze su serpmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere su serpmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir