AnaSayfa / Genel / Kahve falında su serpmek

Kahve falında su serpmek

Kahve falında su serpmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Kahve falında su serpmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında birisine su serpmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Kahve falında birine su serpmek ona kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yere su serpmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında su serpmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne su serpmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eve su serpmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işarettir.

Kahve falında duvara su serpmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında ateşe su serpmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir