AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe su serpmek

Kahve falında ateşe su serpmek

Kahve falında ateşe su serpmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşe su serpmek gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Kahve falında ateşe su serpmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında birine su serpmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret eder.

Kahve falında birisine su serpmek en çetin zorlukların aşılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında su serpmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yüze su serpmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara su serpmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne su serpmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir