AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara su serpmek

Kahve falında duvara su serpmek

Kahve falında duvara su serpmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara su serpmek gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında duvara su serpmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında yere su serpmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine su serpmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüze su serpmek duaların boşa gideceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birisine su serpmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında su serpmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında eve su serpmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ateşe su serpmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir