AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su dökmek

Kahve falında eve su dökmek

Kahve falında eve su dökmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su dökmek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Kahve falında eve su dökmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Kahve falında saç su dökmek çok hayırlı insan olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne su dökmek başarıları ile konuşulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya su dökmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze su dökmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu yere dökmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir