AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu yere dökmek

Kahve falında suyu yere dökmek

Kahve falında suyu yere dökmek rahat bir nefes alınacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında suyu yere dökmek gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında bir yere su dökmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerlere su dökmek hasretin biteceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu yere dökmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında yere temiz su dökmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, işlerin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında yere su dökmek evinin geçiminin zorlaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yere bir şey dökmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yere un dökmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir