AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç su dökmek

Kahve falında saç su dökmek

Kahve falında saç su dökmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kırgınların barışacağına, karşılığını bulacağına, yersiz yere suçlanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç su dökmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında saç su dökmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulur.

Kahve falında saçtan kepek dökmek kırılan kalplerin barışacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçından bit dökmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında saç dökmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kepeği dökmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine su dökmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir