AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya su dökmek

Kahve falında arabaya su dökmek

Kahve falında arabaya su dökmek maddi gücünün azalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, işlerin sürekli artacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya su dökmek gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında arabaya su dökmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin başına su dökmek çekilen zahmetin çoğalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya su dökmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında tasla su dökmek kendisini Allah yoluna adayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek ağız tadının da kaçacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başa su dökmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden su dökmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Kahve falında başından aşağı su dökmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir