AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne su dökmek

Kahve falında üstüne su dökmek

Kahve falında üstüne su dökmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerinin hızlanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında halının üstüne su dökmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne su dökmek başarının adım adım yaklaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir