AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze su dökmek

Kahve falında yüze su dökmek

Kahve falında yüze su dökmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze su dökmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında yüze su dökmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne su dökmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine sıcak su dökmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa su dökmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir