AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan sobaya su dökmek

Kahve falında yanan sobaya su dökmek

Kahve falında yanan sobaya su dökmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, fikirlerinin can bulacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında sobaya su dökmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yanan birine su dökmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan soba görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir