AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve pencere takmak

Kahve falında eve pencere takmak

Kahve falında eve pencere takmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerin kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında eve pencere takmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında eve pencere takmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere takmak bilgiyle donanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye cam takmak işinde profesyonel kimse olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereye tül takmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, pişmanlığa yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden eve bakmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek rahat bir döneme girileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir