AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden eve bakmak

Kahve falında pencereden eve bakmak

Kahve falında pencereden eve bakmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, afiyette olacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden eve bakmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında pencereden eve bakmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri bakmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereye bakmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak her istediğini elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık pencereden bakmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden bakmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gece pencereden bakmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir