AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pencereli ev görmek

Kahve falında büyük pencereli ev görmek

Kahve falında büyük pencereli ev görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iç sıkıntısına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük pencereli ev gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek başka alanlara yöneleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük cam pencere görmek emeğinden hayır göreceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük pencere görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir pencere görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden eve bakmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, onların başarıları ile gururlanacağına alamet eder.

Kahve falında penceresi açık ev görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek büyük borçlara girmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve pencere takmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir