AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere takmak

Kahve falında pencere takmak

Kahve falında pencere takmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, pişman olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, ileriye gideceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında pencere takmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında pencereye perde takmak hayattan her istediğini alacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet eder.

Kahve falında eve pencere takmak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında pencereye tül takmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet eder.

Kahve falında pencere takmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye cam takmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında çok pencere görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Kahve falında pencereden görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden içeri girmek mutluluğun aileye geri döneceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir