AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pencereli ev görmek

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önün açılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pencereli ev gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden yeşillik görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pencere görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında çok pencereli ev görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi pencereli ev görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereli ev görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Kahve falında ev pencere görmek eski enerjisini bulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek üzüleceğine, yıpranacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir