AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye cam takmak

Kahve falında pencereye cam takmak

Kahve falında pencereye cam takmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereye cam takmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında pencereye cam takmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan pencere görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırık görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere ve cam görmek gururlandıracak işler yapacağına, işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında pencere camı görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında camlı pencere görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir