AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye perde takmak

Kahve falında pencereye perde takmak

Kahve falında pencereye perde takmak sağlığının da yerine geleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zararların telafi edileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında pencereye perde takmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında pencereye perde takmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında perdeli pencere görmek hayata küseceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında perdesiz pencere görmek nefsine uyacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek rahatsızlık vereceğine, sorunlarının birken beş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere ve perde görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere perdesi görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerede perde görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir