AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye tül takmak

Kahve falında pencereye tül takmak

Kahve falında pencereye tül takmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, işlerine dört elle sarılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, seyahatlere katılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında pencereye tül takmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında pencereye tül takmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede tül görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında pencere tül görmek sevgi göreceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye tül asmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere tülü görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül takmak işlerin daha kötüye gideceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak mutlu olacağına ve güleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir