AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve pencere açmak

Kahve falında eve pencere açmak

Kahve falında eve pencere açmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, iyilik görüleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında eve pencere açmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Kahve falında eve pencere açmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı pencere açmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere açmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereyi açmak yaptığı işten çıkarılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara pencere açmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek yanlış işler yapacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir