AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara pencere açmak

Kahve falında duvara pencere açmak

Kahve falında duvara pencere açmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara pencere açmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında duvara pencere açmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında pencereyi açmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında kapalı pencere açmak özel hayatında mutlu olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve pencere açmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında pencere açmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Kahve falında pencereleri açmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, başarılarının kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan kapı açmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir