AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereleri açmak

Kahve falında pencereleri açmak

Kahve falında pencereleri açmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açmak gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında pencereyi açmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulur.

Kahve falında duvara pencere açmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere açmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı pencere açmak rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eve pencere açmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında pencereleri açmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sağlık ve şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında pencere camı kırmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir