AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereyi açmak

Kahve falında pencereyi açmak

Kahve falında pencereyi açmak aç kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereyi açmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında duvara pencere açmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere açmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereyi açmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında pencereleri açmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı pencere açmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve pencere açmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir