AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, solan yüzünün güleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sıkıntıların artacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapısız penceresiz ev gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek maddi durumun düzeltileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kişinin içinin daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kırmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı ve pencere görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere silmek her hayalini de gerçekleştireceğine, huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kapı pencere görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Kahve falında kapı pencere görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir